Sikkerhed i lotto

Lotto nyhed

Der er ikke meget, du kan være sikker på, når du spiller lotto. Spiller du længe og ofte nok, kan du være nogenlunde sikker på, at du på et eller andet tidspunkt nok skal vinde i hvertfald en lille gevinst, men der hører din sikkerhed også op – i hvertfald på det matematiske plan.

Så er det jo godt at der er andre ting, du kan være sikker på, når du spiller lotto online. Det er der sørget for takket være Spilleloven, som er lavet for din skyld.

Kun et sted at spille lotto

Spilleloven har blandt andet fastslået, at det kun er Danske Spil, som har ret til at udbyde lottospil i Danmark. Det giver dig måske ikke nogen sikkerhed i sig selv, men det giver i det mindste en vis overskuelighed.

Derfor kan du stadig sagtens vinde store gevinster, for med det samarbejde Danske Spil er en del af i Euro Jackpot, så er der hver uge en stor gevinst på højkant til en heldig vinder.

Orden i tingene – der er sikkerhed i lotto spil

Spilleloven er også din garanti for at der er styr på tingene, når du spiller online lotto. Der bliver nemlig stillet krav om, at alle dine følsomme oplysninger, som f.eks. dit CPR-nummer eller dine kreditkortoplysninger skal behandles forsvarligt. Det er bl.a. også derfor, du skal bruge dit NemID til at logge ind.

I samme omgang sikrer Spillemyndigheden også, at selve spillet foregår retfærdigt. Det er selvfølgelig lidt anderledes i lotto end i andre spil, som du kan spille online, for selve trækningen foregår stadig manuelt, præcis som da lotto startede for år tilbage.

Det hele bliver ordnet for dig

Den største sikkerhed i lotto online er dog den, at alt bliver ordnet for dig. Når først du har oprettet din spillekonto og købt dine plader, ja så behøver du sådan set ikke gøre mere. Du kan endda indstille din konto til at købe dine kuponer i flere uger i forvejen, så du ikke glemmer at spille dine lykketal.

Først og fremmest foregår det hele uden papir, så du er sikker på at få eventuelle gevinster udbetalt. Din kupon bliver registreret til din spillekonto, så systemet opdager automatisk, hvis du har vundet. Derefter kommer pengene ligeså automatisk ind på din spillekonto. Du behøver altså ikke engang kontrollere tallene. Du kan bare kigge på din saldo, og du slipper for den paniske følelse, når du ikke kan finde din kupon og tror, at du måske har vundet.

Faktisk så er det tæt på, at det eneste, der ikke kan stilles sikkerhed for, når du spiller lotto online, er at du vinder, men på den anden side, så ville det nok også fjerne lidt af spændingen ved spillet, hvis det var helt sikkert.

Besøg Danske Spil i dag og få oprettet din konto, så du kan komme i gang med at spille lotto online. Det tager kun få minutter, og du kan bruge din konto til alle Danske Spils tilbud.

God fornøjelse!

Sikkerhed i lotto
Giv din vurdering

Del med venner....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest