Rekord jackpot i USA

Lotto millionærer finder man hver dag over hele verden, men det er alligevel sjældent, at nogen rammer så stort som det var tilfældet i sidste uge, hvor der blev vundet en rekord jackpot i USA. Den store amerikanske Powerball jackpot var nemlig ikke blevet udløst i næsten to måneder, og derfor var den nået op i svimlende højder på vanvittige 1,6 milliarder dollars, eller lige over 11 mia. danske kroner.

Tre spillere i staterne Florida, Tennessee og California havde hver især købt deres lottokuponer hos lokale butikker uden at bekymre sig alt for meget om at sandsynligheden for at ramme plet er ca. 292,2 mio. til én. Men for de tre heldige vindere var de odds altså gode nok, og de kan nu se frem til en gevinst på $533 mio. hver.

De får dog ikke lov til at beholde alle pengene selv, for i modsætning til herhjemme, er lottogevinster i USA skattepligtige. Derfor kan de vælge mellem at få jackpotten udbetalt som et engangsbeløb på knap $328 mio. eller de kan få pengene udbetalt i rater over 29 år.

I alt var der solgt over 635 millioner kuponer til trækningen og af dem var der en eller anden form for gevinst på godt 26 millioner. Udover de tre jackpot vindere kan 73 spillere glæde sig over at have vundet en mio. dollars, mens yderligere otte spillere kan omveksle deres kuponer til to millioner dollars.

Vindertallene? 4, 8, 19, 27, 34 samt Powerball-tallet 10.

Eurojackpot er det næst-bedste efter rekord jackpot i USA

Helt så ekstremt går det ikke for sig herhjemme, hvor den største lotto-jackpot, du kan vinde, er den, som du finder i det store Eurojackpot spil. Her bliver der trukket en vinder hver fredag, og du kan spille med for bare 15 kr. Rekorden i Eurojackpotten er på lidt over en halv milliard kroner, som blev vundet i maj 2015 af en spiller fra Tjekkiet.

Og der går nok et lille stykke tid, inden den rekord bliver slået, for endnu en kæmpejackpot blev udløst i starten af januar måned, hvor en heldig tysker blev 315 mio. kroner rigere på tallene 11, 14, 35, 44, 45, 5 og 6.

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, om du vil satse på disse numre en gang til, eller om du vil prøve med tallene fra den store Powerball jackpot, men under alle omstændigheder må du “nøjes” med en jackpot på godt 120 mio. kroner, når Eurojackpotten bliver udtrukket i aften.

Du kan selvfølgelig købe din kupon online hos Danske Spil. Det kræver blot at du har en spillekonto med mindst 15 kr. på. Så har du også den store fordel, at dine eventuelle lottogevinster går direkte ind på din spillekonto, så skulle du glemme, at du har spillet, er det ikke det helt store problem. Du risikerer heller ikke at miste din lottokupon.

Besøg også vores søstersite Bingoforum.dk, hvor du kan læse om både lotto-, bingo- og casinospil. Du kan finde grundige anmeldelser af de bedste spillesteder på nettet, og finde masser af forbedrede bonustilbud, som kan gøre din spiloplevelse meget sjovere.

God fornøjelse!

Rekord jackpot i USA
Giv din vurdering

Del med venner....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest