Ny dansk rekord jackpot?

Euro Jackpot

Euro Jackpot fejrer fire-års fødselsdag i denne uge, og det skal naturligvis fejres med en ekstra stor jackpot. Der er ikke mindre en 475 mio. kroner til en enlig vinder, og det vil blive til en ny dansk rekord jackpot, som med afstand vil kunne slå den hidtidige danske rekord på 315 mio., der blev sat i februar 2015.

Men det vil alligevel ikke kunne slå den største Euro Jackpot gevinst til dato. Den var nemlig på hele 570 mio. kroner og blev vundet af en tjekke i maj 2015.

Nu er Europa så ramt af jackpot feber igen, og uanset om gevinsten havner i Danmark (lad os håbe) eller et andet sted, så ligger det dog helt fast, at vinderen vil kunne tage en beslutning om hvad han eller hun skal give sig til resten af sit liv, for arbejde bliver ikke en nødvendighed.

Hvordan vinder jeg dansk rekord jackpot?

Først og fremmest er det naturligvis nødvendigt, at købe en kupon. Det kan du gøre i kiosken, men du kan også spille lotto spil på nettet direkte fra din computer. Du behøver altså ikke engang rejse dig op.

Hvis du ikke har en spillekonto hos Danske Spil Lotto kan du oprette den ved at klikke på dette link. Det tager kun få minutter, og så er du klar til at købe din Euro Jackpot kupon. Det koster 15 kr. for hver række du spiller, hvilket naturligvis er noget dyrere end den almindelige lørdagslotto, men du har altså chancen for at blive en del rigere.

Og når vi siger, at gevinsten er på 475 mio. kroner, så er det altså lige præcist det beløb du kan få udbetalt. Du skal nemlig ikke betale skat af lottogevinster i Danmark, så hver en krone, du vinder, kommer ind på din konto.

Hvad kan man bruge så mange penge til?

Og hvis du går og tænker over, hvad pengene skal bruges til, his du vinder, ja så er der nok at tænke over. 475 mio. kroner kan købe en del, og måske i virkeligheden også lidt mere, end man lige går og tænker over.

Blandt de hyppigste lottodrømme er nok et nyt hus og en ny bil. Den dyreste villa i Danmark koster 68 mio. kroner og en Bugatti Veyron på danske nummerplader (hvis du kan finde en ejer, der vil sælge) koster omkring 45 mio. Så har du brugt 113 mio. kroner og har altså stadig mere tilbage end den hidtidige danske rekordholder vandt.

For at sætte tingene lidt i perspektiv, så spurgte DR en ekspert, hvor meget man skal vinde for at kunne leve af det, og svaret lød, at en 20-årig, som vinder ca. 14 mio. kroner vil kunne leve af renterne til han går på pension som 65-årig, omend fornøjelsen ved at gå på pension nok bliver lidt mindre, når man aldrig har arbejdet.

Gå ind til Danske Spil Lotto og køb din Euro Jackpot kupon med det samme. Trækningen foregår i morgen fredag den 25. marts, og hvis ikke der bliver fundet en vinder denne gang, har du måske heldet med dig i næste uge, hvor jackpotten vil være endnu større.

Held og lykke!

 

Ny dansk rekord jackpot?
Giv din vurdering

Del med venner....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest