Lotto systemer

Hvis du holder af at gå ned i kiosken og købe en hurtig Lynlotto og dermed en chance for at vinde den helt store gevinst, så har du sikkert også overvejet, om der findes nogen lotto systemer, som kan gøre dine vinder chancer større.

Lad os bare sige med det samme, at der ikke findes nogen magisk formular, som kan forudsige, hvilke lottonumre, som bliver udtrukket, og uanset hvilket statistiske beviser man kan finde for at nogle tal udtrækkes oftere end andre (og sådan vil det naturligvis være), så er de ingen garanti for, at de også bliver udtrukket næste gang.

Det betyder dog ikke, at der ikke findes lotto systemer, som kan gøre dine vinderchancer større. Du skal bare være klar til at betale lidt for dem. Det er nemlig tilladt at sætte flere end det normale antal kryds, men du skal så betale for flere rækker. Der findes tre forskellige lotto systemer hos Danske Spil Lotto – matematiske systemer, reducerede systemer og chance systemer – som du kan bruge, når du spiller lotto.

Matematiske lotto systemer

Med den gode gamle Lørdags Lotto som eksempel, så skal man normalt vælge syv tal mellem 1 og 36. En række koster, som du måske ved, fire kroner. Du kan dog som nævnt vælge at spille flere numre, og så kan det hurtigt blive interessant.

Spiller du eksempelvis 8 numre i stedet for syv i et matematisk system (kombinationen hedder M8-8), så spiller du på alle de forskellige kombinationer, som de 8 numre kan give. det bliver til 8 rækker og dermed bliver prisen 32 kroner, men du kan spille endnu flere numre.

Spiller du med ni numre hedder kombinationen M9-36, hvilket betyder at du spiller med 9 numre og dermed 36 rækker. Det vil koste dig 144 kr., men så er der også garanti for, at hvis du rammer de syv rigtige med dine 9 numre, så vinder du både hovedgevinsten og en række mindre gevinster.

Reducerede lotto systemer

I et reduceret lotto system vælger du et antal numre på samme måde som i et matematisk system, men du spiller ikke på alle rækkerne. Danske Spils automat udvælger et antal rækker til dig, ud fra hvilken form for reduceret system.

Vælger du eksempelvis 10 numre, kan du vælge mellem at spille R10-8 eller R10-30. Det vil sige, at du spiller på enten 8 eller 30 ud af de i alt 120 matematisk mulige kombinationer, som 10 numre ville give. Prisen bliver derfor på henholdsvis 32 eller 12o kr., men selv om du skulle ramme alle 7 vindertal inden for dine 10 numre, er du ikke sikker på at have vundet.

Chance lotto systemer

Chance lotto systemer er i princippet det samme som reducerede lotto systemer, blot i en endnu mere reduceret udgave. Her kan du vælge at spille på helt op til 31 numre, som så bliver fordelt på op til 268 rækker, og ligesom med de reducerede systemer er du ikke sikker på at have vundet, selv om du rammer alle syv vindertal.

Besøg Danske Spil Lotto i dag, og se hvilke lotto systemer, som passer bedst til dig og dit lotto budget. Du kan spille med lotto systemer på alle Danske Spils tre lotto spil, Onsdags Lotto, Lørdags Lotto og Euro Jackpot.

God fornøjelse!

Lotto systemer
5 (100%) 1 Stemme

Del med venner....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest