Lotto klubber

Har du nogensinde tænkt på at starte en lotto klub? Altså sådan én hvor man går sammen med en flok venner eller kolleger og køber den eller de ugentlige lottokuponer.

Fordelene er indlysende, for er man flere der går sammen, kan der købes en del lottokuponer, og chancerne for at vinde bliver dermed naturligvis større. Gevinsterne skal selvfølgelig også deles blandt klubbens medlemmer, men de er stadig skattefri.

Den ide er der efterhånden mange der har fået, og det har gjort mangen en mandag morgen for kontorets, lagerets, fabrikshallens eller lærerværelsets lotto klubber en del hyggeligere.

Hos Lottospil.dk synes vi, at det er fantastisk idé, og her kommer vi med en lille flok gode råd, samt et par succeshistorier, fra det danske land.

Hvordan kan det gøres?

Når man først har fået idéen og har samlet en flok venner eller kolleger, så skal man selvfølgelig først lige finde ud af, hvor meget, der skal smides i puljen, og hvad der skal spilles, men hele pointen er, at det ikke behøver koste en formue.

Er man eksempelvis ti medlemmer, som hver lægger 50 kr. om måneden, bliver det til 500 kr., og det kan der immervæk købes en del lottokuponer for. Derefter er det bare at lægge faste regler for, hvilke kuponer, der skal købes – eksempelvis Onsdags Lotto – med eller uden joker – eller Euro Jackpot. Der kan også oprettes en fælles spillekonto hos Danske Spil, som formanden holder styr på og opdaterer resten af klubben via screenshots.

Dernæst er det er det en idé, at aftale nedre grænser for, hvor store gevinsterne skal være, før de skal udbetales til medlemmerne. Vinder den førnævnte klub eksempelvis 1.000 kr. er det 100 kr. til hvert medlem.

Det er jo ikke noget større beløb, så derfor kan pengene lige så godt bruges til enten at købe ekstra kuponer, så længe der er råd, eller til at lade medlemmerne spille gratis i en periode. Endelig kan man jo også vælge bare at spare de mindre gevinster op i en fælles pulje, som så kan komme til udbetaling en gang om året.

Heldige lotto klubber

Vi skal ikke voldsomt langt tilbage i historien for at finde den seneste heldige lotto klub i Danmark. I februar 2016 fik en lotto klub bestående af 16 lærere fra Odsherred gevinst på en af deres kuponer. Det blev til i alt 1,1 mio. kroner eller knap 69.000 til hver. Ikke den helt store livsændrende gevinst, men alligevel.

Endnu sjovere var det dog for ni medarbejdere hos Lego i Billund, som egentlig bare troede, at de havde vundet 45 kroner. Formanden for klubben havde nemlig kigget på den forkerte kupon, så da han gik ned til forhandleren for at indløse gevinsten, blev han positivt overrasket, da gevinsten viste sig at være på 18 mio. kroner.

Det er dog ikke altid, tingene går lige fredeligt for sig. I 2003 blev formanden for en lotto klub i Grindsted meldt til politiet, da medlemmerne mente, at han havde snydt dem for en gevinst på 1,5 mio. kroner. Han forklarede at det ikke var klubbens kupon, der var vundet på, men hans egen, og politiet kunne ikke bevise andet. På baggrund af den sag opfordrede Danske Spil til at lotto klubber fastlægger helt klare og juridisk bindende regler.

Så få samlet vennerne eller kollegerne og opret jeres lotto klub. Det kan hurtigt blive sjovere at gå på arbejde om morgenen.

God fornøjelse!

Lotto klubber
5 (100%) 2 Stemmer

Del med venner....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest