Keno

KenoHvis du vil have den allerstørste chance for at vinde en million eller mere, så er det Danske Spils Keno, du skal kigge lidt på.

Og du behøver ikke engang vente til næste uge for at spille det næste spil, for der bliver spillet Keno hos Danske Spil hver eneste dag.

Og naturligvis har du mulighed for at spille Keno online direkte fra din stue, eller hvor du nu har din computer stående.

Se her, hvad Keno giver dig:

  • Danmarks største millionchance
  • Nye spil hver dag
  • Mulighed for at forbedre din vinderchance

Hvordan virker Keno?

Den bedste måde at beskrive Keno på er nok som en avanceret form for det, som vi kender som “døde duer”. Du kan spille Keno på flere forskellige måder, og du bestemmer faktisk selv, hvor stor en chance du vil have for at vinde.

Når du spiller den traditionelle form for Keno, vælger du selv, hvor mange tal du vil spille på. Du kan spille på mellem 2 og 10 tal fra 1 til 70, og så handler det om at ramme dem, når dagens Keno-tal bliver udtrukket.

Der er dog den krølle på det, at du også kan bestemme, hvor mange tal du skal ramme for at du har vundet. Jo flere tal du spiller, og jo flere tal du vælger at skulle ramme, jo større bliver din mulige gevinst.

Endelig skal du også selv vælge, hvor meget du satser pr. række. Du kan spille for 5, 10, 20, 50 eller 100 kr. på hver række, og på den måde maksimere din mulige gevinst i forhold til, hvor mange tal du har spillet på.

Du kan også vælge at spille Million Keno. Her vælger computeren fem rækker med ni tal i hver, som du betaler 25 kr. for. Hvis du logger ind på Kenos forside, er dine rækker faktisk klar til dig med det samme. Du skal blot vælge om du vil spille dem eller ej.

For den lidt mere rutinerede Keno spiller, kan du vælge at spille System Keno. Her skal du vælge et tal mere end det antal rigtige, som du vil spille på. Spiller du på 5 rigtige, skal du altså sætte 6 krydser. Det før dine vinderchancer større, men det bliver også dyrere, da du skal betale for alle de forskellige talkombinationer – i dette tilfælde seks forskellige – så spiller du for en femmer pr. række, kommer det altså til at koste 30 kroner.

Hvordan vinder man i Keno?

Når du har valgt dine tal, er det sådan set bare at vente på aftenens trækning. Der bliver trukket hele 29 tal mellem 1 og 70, og har du tilstrækkeligt med tal mellem de udtrukne, har du vundet.

Derfor er det heller ikke svært at se, hvorfor det er så relativt let at vinde i Keno – især, hvis du kan nøjes med de lidt mindre gevinster. Hvis du eksempelvis har spillet på fire tal, men kun to rigtige, skal du altså bare have to af dine fire numre blandt de 20 udtrukne. Det er langt fra umulige odds.

På samme måde skal du altså “bare” ramme 9 af de 20 for at have vundet i Million Keno, og selv om det måske lyder vanskeligt nok, så er det stadig langt bedre odds end du har i almindelige lottospil.

Gå ind til Danske Spil i dag og prøv lykken på Keno. Dine første rækker til Million Keno står som nævnt klar til dig, så snart du kommer ind på Keno-forsiden. Du skal bare logge ind og spille på dem.

God fornøjelse!