Jokertal

Lotto nyhed

Måske er du en af de lottospillere, som bare ind imellem køber en kupon, nu du alligevel er nede og handle. Det kan være fordi, der er en ekstra stor jackpot lige netop den uge, eller det kan bare være fordi, du føler dig særligt heldig den dag. Uanset hvad, så bliver du som regel spurgt om det skal være med eller uden joker.

Og lad det bare være indrømmet. Jeg har selv tit svaret “Med, tak” selv om jeg egentlig ikke vidste hvad det handlede om. Bevares, man ved vel udmærket, at det er en ekstra chance for at vinde penge, men hvordan foregår det? Hvordan spiller man? Hvordan vinder man? Hvor meget vinder man?

Nu skal det være slut med spørgsmålene. Lottospil.dk giver dig svarene.

Hvad er jokertal

Jokertal er to rækker med syv tal, som du kan få på din lottokupon, hvis du vil. Det koster 10 kr. ekstra, og det kræver blot at du har spillet mindst to lottorækker. Tallene bliver hver især valgt mellem 0 og 9 – det giver altså ti millioner forskellige kombinationer. Du har i øvrigt ikke mulighed for  selv at vælge dine lottotal. Det sker helt automatisk. Udfylder du selv din kupon, skal du blot sætte kryds i joker-boksen.

De syv tal læses bagfra, og du skal ramme dem i den rigtige rækkefølge. Du får gevinst, hvis du bare har de sidste to tal i din joker-række rigtig. Hvis du eksempelvis har tallene 7359354 på din kupon, har du altså vundet den mindst mulige gevinst, hvis tallene 6387654 bliver udtrukket.

Har du alle syv tal korrekt, er der til gengæld rigtig gode penge at hente. Der er i gennemsnit 7 mio. kr. til en enlig joker-vinder, men den største gevinst tilbage i oktober 2015 lød på ikke mindre end 50 mio. kroner. Der er altså god grund til at bruge den ekstra tier, som jokeren koster

Har du spillet online hos Danske Spil, kan du ligesom med alle andre spil – også lotto – se frem til at få gevinsterne sat direkte ind på din spillekonto. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at kontrollere din lottokupon. Det bliver gjort for dig helt automatisk, og du risikerer heller ikke at kuponen ryger i vaskemaskinen, fordi du har glemt at tage den op af lommen.

Joker og lotto

Du kan spille joker i forbindelse med lottotrækningerne hver lørdag og onsdag. Det kræver som nævnt kun, at du har spillet to lottorækker på din kupon og så skal du altså huske at markere joker-boksen. Det er til gengæld ikke muligt at spille joker i forbindelse med EuroJackpot.

Joker og bingo

Til gengæld har du mulighed for at spille joker sammen med bingo. Det lyder måske lidt underligt, men der er ikke så meget mystik i det, Hos Danske Spil Bingo har du nemlig mulighed for at spille med i det ugentlige Bingo Boksen spil. Bingo Boksen er et bingospil, som foregår hver søndag kl. 12.10 og du kan følge med direkte på Kanal 5. Jokeren, som du køber er dog stadig til enten lørdags- eller onsdagstrækningerne.

Uanset om du vil spille joker via lotto eller bingo, så besøg Danske Spil med det samme og opret din spillekonto. Du kan bruge den samme konto til hele Danske Spils udvalg af lotto, bingo, casino, poker og sportsspil.

God fornøjelse!

Jokertal
3 (60%) 4 Stemmer

Del med venner....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest