Hvordan spiller jeg lotto på nettet

Lotto nyhed

De fleste danskere har nok på et eller andet tidspunkt i livet prøvet at tage turen ned til købmanden/kiosken for at indlevere ugens lottokupon – eller måske bare fyldt den ud, når man nu alligevel var dernede for at klare ugens almindelige indkøb.

Og selv om det naturligvis er simpelt nok, så kan det sagtens være endnu nemmere, og hvis du har gået og spurgt dig selv “Hvordan spiller jeg lotto på nettet?” så kommer svaret her. Hos Lottospil.dk guider vi dig igennem hele processen fra at oprette din spillekonto og til at hæve din gevinst.

Hvordan spiller jeg lotto på nettet? – sådan opretter du en spillekonto

Der er kun et sted at gå hen for at spille Lotto – på nettet eller live – og det er Danske Spil. Linket sender dig direkte ind på deres hjemmeside. Her skal du klikke på “Opret konto”, og derefter indtaste dine oplysninger. Det tager kun få minutter, før din spillekonto er oprettet.

Fremadrettet skal du så bruge dit NemID for at komme ind på din spillekonto. Det er det samme login, som du bruger til din bank eller til Skat. Derefter skal du selvfølgelig lave en indbetaling på din spillekonto. Klik på “Overfør”-linket og følg instrukserne. Proceduren varierer en smule alt efter din indbetalings metode.

Vælg dit spil og dine tal

Herefter skal du naturligvis finde ud af hvilken slags Lotto du vil spille. De fleste vælger ganske enkelt at spille det næste spil, der løber af stabelen, men vi har selvfølgelig alle vores vaner. Du kan vælge melem Onsdagslotto, som logisk nok spilles hver onsdag, EuroJackpot, som spilles hver fredag og selvfølgelig det gode gamle Lotto, som du har kunnet spille hver lørdag siden sidst i firserne.

Vælger du selv dine tal, handler det måske også om, hvor mange lykketal du har, og hvor høje de er. I Onsdagslotto skal du vælge seks tal mellem 1 og 48, I EuroJackpot skal du vælge fem vindertal og to stjernetal mellem 1 og 50, og i Lørdagslotto skal du som altid vælge din syv numre mellem 1 og 36.

Du bestemmer i øvrigt selv, om du vil spille på dine egne lykketal, eller om du blot vil lade computeren vælge dine tal for dig. Uanset hvad du vælger har du muligheden for at købe fremtidige kuponer på forhånd. Det kan du gøre helt op til 10 uger ad gangen, og betalingen sker automatisk via Betalingsservice.

Kryds fingre og følg med i trækningen

Du husker måske, at man i “gamle dage” kunne sidde i sofaen og følge med i lottotrækningen hver lørdag. Det sluttede tilbage i 2013, men derfor har du stadig mulighed for at følge med på Danske Spil TV. På den måde beholder du lidt af den nostalgiske lotto-stemning. Hvis du allerede har købt dine lottorækker, skal du altså bare følge med i trækningen og håbe på det bedste.

Glemmer du trækningen, eller har du ikke tid til at følge med live, så behøver du ikke bekymre dig alt for meget. Din kupon er naturligvis registreret, og dine eventuelle gevinster går automatisk ind på din spillekonto. Det samme gælder uge efter uge, hvis du køber dine kuponer på forhånd.

Har du vundet en stor eller lille gevinst på din lottokupon, skal du bare logge ind på din spillekonto – igen med NemID – og klikke på udbetaling. Derefter skal du selvfølgelig angive din bankkonto og hvor meget du vil trække ud fra din spillekonto (der skal måske være noget til fremtidige spil). Pengen står på din bankkonto i løbet af få dage.

Gå ind til Danske Spil med det samme og opret din spillekonto. Måske bliver det allerede i denne weekend, at dit liv bliver meget nemmere.

Held og lykke!

Hvordan spiller jeg lotto på nettet
5 (100%) 1 Stemme

Del med venner....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest